Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
A avut loc un eveniment realizat de Wine and Streetfood Festival la Palatul Parlamentului in perioada 20-22 aprilie (in premiera, pentru prima oara!).  Premiera? De ce? Pentru ca Palatul Parlamentului  nu prea primeste astfel de evenimente dedicate vinului, in interior, cu atat mai mult nu ofera in general un eveniment ...
Citește mai mult
Prolectus
Ferma viticola este chiar o idee super buna de afacere. De ce? Haideti sa ne expunem argumentele mai jos. Cererea este in primul rand foarte mare, mult prea mare, mai ales ca se cauta vinurile de calitate, nu posirci! In mod special trebuie sa va folositi de fondurile europene, cu ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
A avut loc un eveniment realizat de Wine and Streetfood Festival la Palatul Parlamentului in perioada 20-22 aprilie (in premiera, pentru prima oara!).  Premiera? De ce? Pentru ca Palatul Parlamentului  nu prea primeste astfel de evenimente dedicate vinului, in interior, cu atat mai mult nu ofera in general un eveniment ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Afacerile AVINCIS merg strună!

Crama Avincis este una dintre cei mari insemnati producatori de vinuri de pe piata noastra. Faptul ca aceasta a terminat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 5,2 milioane de lei arata tocmai iubirea pe consumatorii romani o poarta fata de ei, precum si faptul ca acestia se ambitioneaza si estimeaza pentru anul asta un avans de 10-15%.

Andreea Micu este patronul si ne spune chiar ea mai multe despre asta:

„Rezultatul anului 2017 este apropiat de cel bugetat. Provocarea noastră în fiecare an este să echilibrăm veniturile cu cheltuielile operaționale, investind în extinderea rețelei de distribuţie dar şi  venind din spate cu amortizarea investiţiei iniţiale semnificative, cheia calităţii excepţionale a vinului nostru. În prima jumătate a anului, am fost nevoiți sa facem față unei situații, care de altfel a avut impact asupra mai multor domenii viticole: înghețul din luna aprilie. Din fericire, după un prim moment de emoție cu privirea la gravitatea consecințelor, am tras concluzia că acest fenomen natural a afectat puține suprafețe viticole ale domeniului Vila Dobrușa, unde se află crama Avincis”, a declarat Andreea Micu, pentru progresiv.ro.

Una dintre obiectivele pe care firma le-a avut pentru anul 2017 a fost aceea de a se extinde in rețeaua de retail, un domeniu pe care Avincis inca il tatoneaza, dar care, deocamdata, merge struna, creand prima gama de vinuri dedicata: Vila Dobrușa. Astfel, ele pot fi gasite in: Auchan, Carrefour, Real – Arad și Oradea, Mega Image. Retail-ul va fi un obiectiv extins si pe anul 2018.

Vor sa modernizeze si crama, de aceea compania urmareste noi achiziții, dupa ce si-a extins suprafeța viticola aflate pe rod. Valoarea proiectelor (modernizare cramă, amenajare peisagistică) ajunge cam pe la 100 de mii de euro în 2018.

Referitor la avansul de 10-15% pentru Avincis, in anul 2018, Andreea Micu a anuntat ca promovarea domeniului HoReCa, prin brandurile Avincis și Domnul de Rouă, retailul (Vila Dobrușa) și cresterea serviciilor oenoturistice – vor reprezenta suportul cresterilor.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: Vinuri Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.