Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Un vin cu o vechime extraordinara, toata lumea il cunoaste drept Pinot Gris. Iata ca, italienii s-au cam plictisit de numele asta si, recent, au decis sa-l schimbe in Pinot Grigio. Da, e acelasi lucru. Cumva v-am dat mindblowing? Probabil. A devenit celebru ca Beyonce, peste noapte, dupa ce acestia ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Vinalcool Argeș, producătorul de oțet, vinuri și alcool sanitar care apartine antreprenorului roman Marian Drăgușin, a anuntat ca a incheiat perioada de 7 ani, in care fusese in insolventa si ca-si va relua activitatea, in mod normal, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori București. Conform acestui ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am fost la un eveniment frumos de degustare de vinuri din Craiova. Am sa va povestesc pe scurt ce am degustat si mi-a atras mai mult atentia. In special, acestea au fost vinurile Pogany. Combinatia a fost, de altfel, superba alaturi de niste branzeturi de la Delaco, de toate felurile ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

BEREA – aliatul impotriva problemelor digestive

bere

Berea, un posibil aliat împotriva problemelor digestive

 

Un   studiu   realizat   de  către   Institutul  de   Cercetare  Medicală  în  Nutriție,  parte   a  celebrei Universități din Cambridge, a demonstrat că berea poate avea un efect benefic asupra sistemuluiț digestiv datorită fibrelor solubile pe care le conține. Astfel, o cantitate de 300 ml de bere poate conține până la un gram de fibre solubile, ceea ce poate influența pozitiv  tranzitul intestinal. ”Este binecunoscut faptul că un consum moderat de bere poate aduce beneficii organismului. Datorită conținutul de fibre al berii, sistemul digestiv poate avea la rândul lui de profitat. Întrucât fibrele pot stimula secreția de gastrină, colecistochinină, pancreatite, enzime  și acid gastric, băutura-aliment poate contribui la un tranzit intestinal corespunzător.”, a declarat Dr.Corina Zugravu, Preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: BERE, Sanatate Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.