Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Pentru ca branzeturile frantuzesti merg mana in mana cu vinul, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi in privinta acestora. Da, stim ca unii dintre voi, poate, nu le suportati mirosul, dar sunt, credeti-ma, super delicioase. Si pe mine ma dezgusta la inceput crusta aia de la suprafata de culoarea ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
ALEXANDRION CENTENAR SEAMĂNĂ CU SKENDERBEU?   Seamănă noul produs al grupului ALEXANDRION, dedicat CENTENARULUI ROMÂNIEI, cu – de altfel - celebra etichetă NEAGRĂ  a produsului SKENDERBEU, care făcea furori, în EPOCA DE AUR, pe la noi? Știut este, sub comunism, au existat câteva băuturi care au făcut vogă în lumea ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Dupa ce RO-Wine / The International Wine Festival of Romania, alaturi de Laboratoarele Giotto Consulting, anuntasera ca urmeaza sa organizeze un concurs, prin care castigatorul va avea o bursa de studiu de 10 mii de euro. In sfarsit, castigatorul a fost anuntat, iar acesta este arădeanul Alexandru Szikler, inginer viticol ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucurestiexpodrink.ro

Berea luptă cu diabetul și cancerul!

Daca pana acuma nu v-am convins despre argumentele noastre in privinta berii, poate urmatoarele doua o sa fie de folos, pana acuma am prezentat doar 4 dintre (CLICK AICI PENTRU A VEDEA PRIMUL ARTICOL) si (CLICK AICI PENTRU A VEDEA AL DOILEA), dar nu-i problema, mai avem inca 4 motive in plus, pe care le vom prezenta in urmatoarele noastre articole. E important sa le includeti in dieta dumneavoastra, mai ales daca sunteti un pasionat al sportului sau sanatatii. Iata si urmatoarele:

5. Berea, cetatea renumita impotriva atacurilor soldatilor cancer

Berea este si foarte ridicata, printre altele, in antioxidanţi, iar de aceea, primele proprietati pe care le semnalam este combatarea cancerului de prostată. Mai mult, ea are in compusii ei si xantohumol care se lupta si multe alte forme de cancer, deci nu degeaba am spus la inceput ca berea este ca un castel rezistent impotriva oricaror atacuri din partea cancerului. Noi sa nu uitam ca vorbim despre un consum rezonabil de bere in acest context, intre 1 si 3 pahare pe zi.

De altfel, reduce si riscul aparitiei cancerului de piele, dupa cum am spus deja, dar trebuie sa aveti grija, pentru ca daca beti in cantitati mari alcool, de orice fel, la soare puternic si nu aveti protecţia solară necesara, atunci nu mai este chiar atat de benefic. Cercetatorii ne spun ca alcoolul are ca rezultat niste schimbari biologice in acest sens, in privinta pielii pe care o face mai sensibila la lumina, iar astfel, de a creste expunerea la razele ultraviolete.

“Noi ştim că în prezenta radiaţiilor UV, consumul alcoolului poate afecta imunocompetenţa organismului, abilitatea de a produce un răspuns imun normal”, a mentionat Eva Negri, unul dintre autorii studiului.

6. Berea, o cetate renumita si impotriva diabetului

Continutul berii creeaza o reactie in lant in corpul nostru care ne creste sensibilitatea in producerea de insulina. Tocmai de aceea, desi buna contra diabetului, berea nu trebuie consmata in cantitati mari!

“Statistica ne arată că un român consumă un iaurt pe săptămână, iar aceasta este consecinţa unei greşite şi păguboase educaţii nutriţionale, pe care noi, nutriţioniştii, de ani de zile căutăm să o corectăm. Consecinţele sunt extrem de perfide. Putem considera că lipsa consumului de iaurt poate contribui la sindromul intestinului iritabil, care este o boală chiar modernă, apoi poate să contribuie în mod perfid la deficitul global de calciu, contribuie la epidemia de diabet, pentru că, dacă se consumă iaurt în mod regulat, aproape zilnic, înseamnă că scade cu 28% riscul îmbolnăvirii cu diabet zaharat de tip II ”, a declarat Hâncu, la finalul conferinţei de la Cluj-Napoca, privind obiceiurile alimentare ale românilor.

Pana la urmatorul articol, STAY HEALTHY! 🙂

Alte articole pe aceeasi tema: 

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

http://topbrands.com.ro/motivele-pentru-care-chiar-ar-trebui-sa-incluzi-berea-in-dieta-ta/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: BERE Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.