Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Proiectului de cercetare HNV Link – Agricultură cu Înaltă Valoare Naturală: Învățare, Inovare și Cunoaștere a terminat raportul de cercetare "Agricultura cu Înaltă Valoare Naturală (HNV) sub presiunea pieței comune în Dealurile Clujului Est. Viitorul său încotro?". Acest lucru ne ajuta sa intelegem mai multe despre Dealurile Clujului Est si posibilitatea ...
Citește mai mult
Prolectus
Brandy ARARAT - istoria la picioarele tale In timpul Conferinței de la Yalta , Winston Churchill a fost atât de impresionat de brandy -ul armean OFERIT de Iosif Stalin , incat a cerut in  mai multe randuri, ca acesta să fie trimis la el în fiecare an. 400 de sticle de ARARAT au fost expediate către Churchill anual. În cursul unei întâlniri din 2013 ,la vila sa ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
E inca frumos afara si vara pare sa se prelungeasca si in luna septembrie! Asa ca, de ce sa nu profitam de vremea frumoasa si sa vizitam o crama! O crama foarte frumoasa pe nume AVINCIS, Bauer si Stirbey! REVINO va organiza in ziua de sâmbătă, 7 octombrie, o excursie ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

CASA PANCIU – ENERGIE DIN MUNŢII VRANCEI

panciu

www.casapanciu.ro

Particularităţile solului, umiditatea echilibrată şi excelenta expunere la soare pe care o oferă poziţia geografică, fac din licoarea strugurilor din podgoria panciu una cu cea mai mare aciditate din ţară. Nu întâmplător, din aceste vii a fost produs, în anii ‘70, primul spumant românesc.

Crama Natura îşi propune să ducă mai departe tradiţia zonei panciu în producerea spumantelor, lansând în 2013 primul spumant obţinut prin metoda tradiţională – fermentare în sticlă – alături de spumantele obţinute prin fermentare în rezervoare şi o delicată gamă de frizzante. Spumantele Cramei Natura sunt vinuri potrivite atât pentru asocierea cu orice ocazii speciale, dar mai ales pentru zilele călduroase de vară. Spumantele create la crama Natura au obţinut medalie de Argint şi punctaj de medalie de

Argint la iWCB – international Wine Contest Bucharest 2013. Situată pe treptele piemonteze ale Subcarpaţilor de Curbură, localitatea Ţifeşti se găseşte în mijlocul viilor din nordul judeţului Vrancea care formează podgoria panciu. Scăldat de apele putnei la vest şi de cele ale şuşiţei la est, Dealul Sârbilor e un paradis al viţei de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din estul europei. Crama Natură este inima şi sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 de hectare situate la Ţifeşti, în podgoria panciu, cultivate cu soiuri franţuzeşti precum Sauvignon Blanc, muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay şi Aligote, dar mai ales cu cele mai renumite şi iubite soiuri româneşti de Fetească Albă, Fetească regală, şarbă, Băbească Neagră şi Fetească Neagră.

Vinurile obţinute la poalele munţilor Vrancei, în Crama Natura, dobândesc caracterul vioi şi neastâmpărat al unui pământ frământat, aflat la îmbinarea plăcilor tectonice.

Spumant – metoda tradiţională
Alcool: 12 %
Spumant brut, obţinut prin metoda tradiţională – fermentare în sticlă – elegant şi rafinat, cu perlaj fin şi persistent.
Recomandări gastronomice: aperitive, fructe de mare, icre negre, brânzeturi de tip parmezan.

Spumant – demisec
Alcool: 11,5%
Spumant demisec, obţinut prin fermentare în rezervoare – din Fetească Regală şi aromaţii Muscat Ottonel.
Recomandări gastronomice: aperitive, fructe de mare, deserturi.

CONTACT:

Dragoş ŞERB – director adjunct
Tel.: 0735.207.657
Email: dragos.serb@casapanciu.ro

Ileana TUDOR – director marketing
Tel.: 0722.280.210
Email: Ileana.tudor@casapanciu.ro

Marian APOSTOL – director vânzări
Tel.: 0734.488.117
Email: marian.apostol@casapanciu.ro

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: La raft, Producatori, Șampanie, Spumant, Spumos, Top, Turism, Vinuri super Tags: ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2017 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.