Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Pentru ca branzeturile frantuzesti merg mana in mana cu vinul, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi in privinta acestora. Da, stim ca unii dintre voi, poate, nu le suportati mirosul, dar sunt, credeti-ma, super delicioase. Si pe mine ma dezgusta la inceput crusta aia de la suprafata de culoarea ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
ALEXANDRION CENTENAR SEAMĂNĂ CU SKENDERBEU?   Seamănă noul produs al grupului ALEXANDRION, dedicat CENTENARULUI ROMÂNIEI, cu – de altfel - celebra etichetă NEAGRĂ  a produsului SKENDERBEU, care făcea furori, în EPOCA DE AUR, pe la noi? Știut este, sub comunism, au existat câteva băuturi care au făcut vogă în lumea ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Dupa ce RO-Wine / The International Wine Festival of Romania, alaturi de Laboratoarele Giotto Consulting, anuntasera ca urmeaza sa organizeze un concurs, prin care castigatorul va avea o bursa de studiu de 10 mii de euro. In sfarsit, castigatorul a fost anuntat, iar acesta este arădeanul Alexandru Szikler, inginer viticol ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucurestiexpodrink.ro

CASA PANCIU – ENERGIE DIN MUNŢII VRANCEI

panciu

www.casapanciu.ro

Particularităţile solului, umiditatea echilibrată şi excelenta expunere la soare pe care o oferă poziţia geografică, fac din licoarea strugurilor din podgoria panciu una cu cea mai mare aciditate din ţară. Nu întâmplător, din aceste vii a fost produs, în anii ‘70, primul spumant românesc.

Crama Natura îşi propune să ducă mai departe tradiţia zonei panciu în producerea spumantelor, lansând în 2013 primul spumant obţinut prin metoda tradiţională – fermentare în sticlă – alături de spumantele obţinute prin fermentare în rezervoare şi o delicată gamă de frizzante. Spumantele Cramei Natura sunt vinuri potrivite atât pentru asocierea cu orice ocazii speciale, dar mai ales pentru zilele călduroase de vară. Spumantele create la crama Natura au obţinut medalie de Argint şi punctaj de medalie de

Argint la iWCB – international Wine Contest Bucharest 2013. Situată pe treptele piemonteze ale Subcarpaţilor de Curbură, localitatea Ţifeşti se găseşte în mijlocul viilor din nordul judeţului Vrancea care formează podgoria panciu. Scăldat de apele putnei la vest şi de cele ale şuşiţei la est, Dealul Sârbilor e un paradis al viţei de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din estul europei. Crama Natură este inima şi sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 de hectare situate la Ţifeşti, în podgoria panciu, cultivate cu soiuri franţuzeşti precum Sauvignon Blanc, muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay şi Aligote, dar mai ales cu cele mai renumite şi iubite soiuri româneşti de Fetească Albă, Fetească regală, şarbă, Băbească Neagră şi Fetească Neagră.

Vinurile obţinute la poalele munţilor Vrancei, în Crama Natura, dobândesc caracterul vioi şi neastâmpărat al unui pământ frământat, aflat la îmbinarea plăcilor tectonice.

Spumant – metoda tradiţională
Alcool: 12 %
Spumant brut, obţinut prin metoda tradiţională – fermentare în sticlă – elegant şi rafinat, cu perlaj fin şi persistent.
Recomandări gastronomice: aperitive, fructe de mare, icre negre, brânzeturi de tip parmezan.

Spumant – demisec
Alcool: 11,5%
Spumant demisec, obţinut prin fermentare în rezervoare – din Fetească Regală şi aromaţii Muscat Ottonel.
Recomandări gastronomice: aperitive, fructe de mare, deserturi.

CONTACT:

Dragoş ŞERB – director adjunct
Tel.: 0735.207.657
Email: dragos.serb@casapanciu.ro

Ileana TUDOR – director marketing
Tel.: 0722.280.210
Email: Ileana.tudor@casapanciu.ro

Marian APOSTOL – director vânzări
Tel.: 0734.488.117
Email: marian.apostol@casapanciu.ro

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: La raft, Producatori, Top, Turism, Vinuri super Tags: ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.