Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Azi vorbim despre cunoscutul brand Ballantine's. Asa, mai intai, inainte de a incepe sa vorbesc despre whisky-urile lor absolut superbe, trebuie sa va spun putin istorie. In primul rand, ca este o gamă de whisky scoțian realizat de grupul francez Pernod Ricard în Dumbarton, Scoția. Ati observat, in acelasi timp, ca am scris "whisky" ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Vinalcool Argeș, producătorul de oțet, vinuri și alcool sanitar care apartine antreprenorului roman Marian Drăgușin, a anuntat ca a incheiat perioada de 7 ani, in care fusese in insolventa si ca-si va relua activitatea, in mod normal, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori București. Conform acestui ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am fost la un eveniment frumos de degustare de vinuri din Craiova. Am sa va povestesc pe scurt ce am degustat si mi-a atras mai mult atentia. In special, acestea au fost vinurile Pogany. Combinatia a fost, de altfel, superba alaturi de niste branzeturi de la Delaco, de toate felurile ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

De weekend mergem la Casa Oprescu

Supă picantă de midii după o rețetă a lui Radu Anton Roman și un roze de la Davino. Unde gasiti aceasta combinatie superba? La Casa Oprescu, restaurantul celor 3 papanași – unul dintre cele mai bune RESTAURANTE de mancare traditionala romaneasca din București.
Frumos, puteti admira si Parcul Tineretului, stand asa, band, fumand o tigara in aer liber. Nu suna bine? Mai ales ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta parcarii, caci are una chiar acolo. Intrati in restaurant urmand o alee (str. Secerei 10), cam 50 de metri din Bdul Tineretului, imediat prin stânga drumului ce duce la Sala Polivalentă şi Clubul Daimon.
 
Poate chiar o sa aveti norocul de a-l intalni si pe Andrei Oprescu, proprietarul atat al restaurantului cat si al primului fast-food românesc din Bucureşti.
Va recomandam, de altfel, sa incepeti (ca apetit) cu o ţuică buna de patruzeci de grade (4,9 lei un ţoi de 50 ml).
Acesta este asociat cu un  frate de-al său, bucatele sunt realizate de mama lui, o arhitectă nebuna dupa gastronomie, avand, de asemeni, şi ajutorul soţiei lui, care isi dedica intregul timp activitatii restaurantului, odată cu creşterea fetiţei lor.
Comanda clientului va fi preluată pe dispozitive electronice de către ospătari, iar softul de gestiune face restul.
În fiecare seară trebuie sa fiti acompaniati de o formaţie de muzică.
Restaurantul cu specific tradiţional-românesc “Casa Oprescu” este destul de spaţios şi este format din 2 saloane mari. Daca nu sunteti asa iubitori de muzica, puteti sta si undeva intr-o sala mai departe de orchestra, daca vreti sa purtati, mai degraba, o conversatie cu prietenii dvs. Ce mi-a placut, din nou, este distanta suficient de mare dintre mese pentru a nu fi obligat sa asculti ceea ce vorbeste cel din dreapta sau stanga ta.
Asa ca, daca n-aveti ceva mai bun de facut weekend-ul asta, ca tot este liber, iesiti cu prietenii la un restaurant!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: lifestyle Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.