Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Domeniul vitivinicol de la noi din tara ar avea sansa de a primi mai multe fonduri europene care se ridica la aproape 240 de milioane de euro, in perioada 2019 - 2023, pentru restructurarea si reconversia plantatiilor viticole, promovarea vinurilor si asigurarea recoltei, dupa cum se arata intr-un nou HG ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Grupul britanic Diageo, numarul unu pe fabricarea bauturilor alcoolice distilate, a incheiat un contract de preluare a companiei Mey Icki din Turcia, cel mai important producător de Raki, fiind băutura tradiţională a tarii din Asia Mica, pentru 3,3 miliarde de lire turceşti (2,1 miliarde dolari). E cea mai importanta tranzactie ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
Peste doar câțiva ani ‚inteligenţa artificială’ va fi un subiect lipsit de senzațional, căci binomul om-mașină va fi cea mai lucrativă formă de colaborare, întâlnită la tot pasul. Astăzi, un exemplu de succes pe piața românească este compania UiPath care a dezvoltat alături de Google o soluție bazată pe inteligență ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucurestiexpodrink.ro

De weekend mergem la Casa Oprescu

Supă picantă de midii după o rețetă a lui Radu Anton Roman și un roze de la Davino. Unde gasiti aceasta combinatie superba? La Casa Oprescu, restaurantul celor 3 papanași – unul dintre cele mai bune RESTAURANTE de mancare traditionala romaneasca din București.
Frumos, puteti admira si Parcul Tineretului, stand asa, band, fumand o tigara in aer liber. Nu suna bine? Mai ales ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta parcarii, caci are una chiar acolo. Intrati in restaurant urmand o alee (str. Secerei 10), cam 50 de metri din Bdul Tineretului, imediat prin stânga drumului ce duce la Sala Polivalentă şi Clubul Daimon.
 
Poate chiar o sa aveti norocul de a-l intalni si pe Andrei Oprescu, proprietarul atat al restaurantului cat si al primului fast-food românesc din Bucureşti.
Va recomandam, de altfel, sa incepeti (ca apetit) cu o ţuică buna de patruzeci de grade (4,9 lei un ţoi de 50 ml).
Acesta este asociat cu un  frate de-al său, bucatele sunt realizate de mama lui, o arhitectă nebuna dupa gastronomie, avand, de asemeni, şi ajutorul soţiei lui, care isi dedica intregul timp activitatii restaurantului, odată cu creşterea fetiţei lor.
Comanda clientului va fi preluată pe dispozitive electronice de către ospătari, iar softul de gestiune face restul.
În fiecare seară trebuie sa fiti acompaniati de o formaţie de muzică.
Restaurantul cu specific tradiţional-românesc “Casa Oprescu” este destul de spaţios şi este format din 2 saloane mari. Daca nu sunteti asa iubitori de muzica, puteti sta si undeva intr-o sala mai departe de orchestra, daca vreti sa purtati, mai degraba, o conversatie cu prietenii dvs. Ce mi-a placut, din nou, este distanta suficient de mare dintre mese pentru a nu fi obligat sa asculti ceea ce vorbeste cel din dreapta sau stanga ta.
Asa ca, daca n-aveti ceva mai bun de facut weekend-ul asta, ca tot este liber, iesiti cu prietenii la un restaurant!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: lifestyle Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.