Alira.ro | Datini de vinIubesc Vinul Romanesc
Organizatorii VINVEST, CCIAT si ADAR va dau intalnire la Timisoara, in anul Centenarului Marii Uniri, la a 15-a editie a Salonului International de Vinuri, in perioada 30 martie - 1 aprilie 2018, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Motto-ul evenimentului " Identitatea vinului romanesc” in cadrul Salonului VINVEST Timisoara 2018 ...
Citește mai mult
Prolectus
Ferma viticola este chiar o idee super buna de afacere. De ce? Haideti sa ne expunem argumentele mai jos. Cererea este in primul rand foarte mare, mult prea mare, mai ales ca se cauta vinurile de calitate, nu posirci! In mod special trebuie sa va folositi de fondurile europene, cu ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Organizatorii VINVEST, CCIAT si ADAR va dau intalnire la Timisoara, in anul Centenarului Marii Uniri, la a 15-a editie a Salonului International de Vinuri, in perioada 30 martie - 1 aprilie 2018, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Motto-ul evenimentului " Identitatea vinului romanesc” in cadrul Salonului VINVEST Timisoara 2018 ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Degustare de beri Weihenstephaner

Manastirea benedictina Weihenstephan a fost fondata in anul 725. Se stie ca pe la 768 producea deja bere pentru nevoile proprii. In 1040 a primit dreptul de la orasul Freising (in Bavaria, la nord de Munchen) sa comercializeze bere in piata orasului.
Weihenstephan este, conform inregistrarilor istorice, cea mai veche berarie din lume inca operationala.

GUXT isi propune sa va prezinte o gama de beri de calitate exceptionala. Fiecare dintre ele este socotita de specialisti ca figurand printre primele din lume la stilul sa.
Traditia milenara, condimentata cu pasiune, competenta si tehnologie moderna isi gaseste finalizarea intr-o serie de beri sublime, surprinzatoare, impecabile.
Acestora li se vor alatura un meniu in stil tipic german si prezentarea amfitrionului nostru; istoria si legenda vor fi completate cu detalii despre fiecare bere in parte, fotografii, filme si muzica.

Se vor degusta:
Weihenstephaner Kristall Weissbier
Weihenstephaner Hefe Weissbier
Weihenstephaner Original Bayrisch Mild
Weihenstephaner Vitus
Weihenstephaner Korbinian
Weihenstephaner Heffeweissbier Dunkel

Se va manca:
Selectie de carnati in stil german (Currywurst, Weisswurst si Bockwurst) cu ketchup, hrean si mustar
Ciolan de porc caramelizat la cuptor, servit cu varza calita cu mere si chimen (sauerkraut)

Pret:
129 lei degustare completa, 79 lei doar mancare

Cei care doresc sa asiste la eveniment, dar nu doresc sa deguste bere, pot fi serviti doar cu mancare si cu orice alta bautura din meniul nostru.

Data si ora:
Vineri 6 februarie 2015, orele 19:00

Rezervare:
Rezervarile se fac la telefon 0722.502.681 sau la e-mail: radu.popovici@guxt.ro

10959839_1478112085744661_2548547550474174103_n

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: BERE Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 6417 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.