Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
domeniile anastasia, somelier, crama anastasia, dealu mare
Crama de la Domeniile Anastasia este, poate, una dintre cele mai mari realizări ale lui Marin N. Constantin din ultimii ani. Acum un an, când am intrat pe poartă la Domeniile Anastasia, primul lucru de care proprietarul (the owner) mi-a vorbit a fost CRAMA. Și, drept lucru, crama arată foarte ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Vinalcool Argeș, producătorul de oțet, vinuri și alcool sanitar care apartine antreprenorului roman Marian Drăgușin, a anuntat ca a incheiat perioada de 7 ani, in care fusese in insolventa si ca-si va relua activitatea, in mod normal, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori București. Conform acestui ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am fost la un eveniment frumos de degustare de vinuri din Craiova. Am sa va povestesc pe scurt ce am degustat si mi-a atras mai mult atentia. In special, acestea au fost vinurile Pogany. Combinatia a fost, de altfel, superba alaturi de niste branzeturi de la Delaco, de toate felurile ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Excursie la 3 Crame din Drăgășani!

E inca frumos afara si vara pare sa se prelungeasca si in luna septembrie! Asa ca, de ce sa nu profitam de vremea frumoasa si sa vizitam o crama! O crama foarte frumoasa pe nume AVINCIS, Bauer si Stirbey! REVINO va organiza in ziua de sâmbătă, 7 octombrie, o excursie de doar 1 ZI, in care veti avea ocazia de a incerca vinurile speciale ale celor 3 crame, un TRIO spectaculos.
De asemenea, veti putea afla mai multe si despre procesul de vinificare, imbuteliere a vinului, vom test vinurile, veti stii mai multe despre soiurile romanesti din zona si efectiv despre zona Dragasani (sau vinurile de Dragasani). La pranz ne vom umple burtile cu niste mancare si vin bun.
Tur de crame in Dragasani

Program:

  • 08.15 │ plecarea către Drăgășani din Piața Victoriei cu microbuzul
  • 11.00 │ crama AVINCIS │ vizită în cramă, degustare 5 vinuri susținută de personal specializat, gustare rece și apă
  • 13.30 │ crama Bauer │ vizită în cramă, degustare 5 vinuri susținută de personal specializat și picnic cu preparate locale, apă și cafea
  • 16.30 │ crama Stirbey │ vizita în cramă, degustare 5 vinuri, susținută de personal specializat, apă și cafea
  • 19.00 │ întoarcerea către București (aproximativ 22.00 – București)

 

  • Costul este de:

450 lei DE persoană (TVA inclus)

  • Pretul include:
  1. transportul* cu autocarul (București – Drăgășani – București)
  2. vizitele la cele trei crame,
  3. degustările de vin și prânzul.

Rezervările sunt valabile doar până in 2 octombrie (inclusiv). Rezervarea va fi acceptata complet numai după achitarea prețului participării.

Sumele se vor achita în contul:
RO13 BACX 0000 0010 7112 2001 cu menţiunea “vizită Drăgășani”, SC Red Art Plast SRL, CUI: RO 33 77 55 00.

  • Contact:
    E-mail: salut@revino.ro
    Tel.: +40 743 862 874
    *deplasarea se poate face si cu masina persoanal, dar pretul excursiei nu va fi schimbat

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: Evenimente, Vinuri Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 8467 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.