Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Pentru ca branzeturile frantuzesti merg mana in mana cu vinul, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi in privinta acestora. Da, stim ca unii dintre voi, poate, nu le suportati mirosul, dar sunt, credeti-ma, super delicioase. Si pe mine ma dezgusta la inceput crusta aia de la suprafata de culoarea ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
ALEXANDRION CENTENAR SEAMĂNĂ CU SKENDERBEU?   Seamănă noul produs al grupului ALEXANDRION, dedicat CENTENARULUI ROMÂNIEI, cu – de altfel - celebra etichetă NEAGRĂ  a produsului SKENDERBEU, care făcea furori, în EPOCA DE AUR, pe la noi? Știut este, sub comunism, au existat câteva băuturi care au făcut vogă în lumea ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Dupa ce RO-Wine / The International Wine Festival of Romania, alaturi de Laboratoarele Giotto Consulting, anuntasera ca urmeaza sa organizeze un concurs, prin care castigatorul va avea o bursa de studiu de 10 mii de euro. In sfarsit, castigatorul a fost anuntat, iar acesta este arădeanul Alexandru Szikler, inginer viticol ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucurestiexpodrink.ro

Motivele pentru care chiar ar trebui să incluzi berea în dieta ta!

Cine spune ca sa bei bere e rau?! Dimpotriva, studiile oamenilor de stiinta si specialistilor ne arata ca este unul dintre cele mai naturale moduri de a ramane sanatos. Daca sunteti iubitori de sport sau de sanatate atunci ati venit in locul potrivit! In urmatorele cateva zile vom publica mai multe articole separate, mai concentrate despre bere si beneficiile ei. Desigur ca nu trebuie sa uitam ca consumul de bere se face in primul rand intr-un mod rezonabil (specialistii irecomanda. 2-3 beri cel mult pe zi). Spunem ca este atat de avantajos sa bei bere pentru ca vindeca foarte multe afecţiuni. Ea poate intari si sistemul imunitar, astfel ne-am gandit sa publicam 10 motive pentru care ar trebui sa bei bere mai des, ca nu o faci deja, intr-un consum rezonabil, dupa cum am spus:

1. Berea numai buna pentru creier 

Specialistii nu se opresc din a ne uimi in privinta beneficiilor pe care berea le aduce, poate primele, cele mai importante dintre acestea sunt chiar faptul ca sporeste capacitatea creierul de memora evenimentele sau informatii, iar astfel, ea este un inamic perfect impotriva bolii Alzheimer; iti reduce riscul aparitiei ei, dar si a dementei. Mai mult, berea este o protectie impotriva efectelor negative ale aluminiului din corp.

Deci, o cercetare realizata pe termen lung a aratat ca, in urma examinarii efectelor pe un numar de 6.000 de subiecţi, acestia au reusit sa retina mult mai bine informatiile, ca urmare a unor teste de memorie realizate pe acestia. Concluziile studiului de fata au fost completate cu cele ale unei alte cercetari, realizat pe un numar mai mare de persoane, 8.000 mai exact, cu varste care depasesc 55 de ani, care au consumat intre 1 si 3 pahare de bere pe zi si care au aratat Rezultatele cercetării au fost completate de cele ale unui alt studiu, desfăşurat pe aproximativ 8.000 de persoane, cu vârsta de peste 55 de ani, care au dovedit un nivel mai slab de îmbolnavire de orice forma de demenţă, printre care este prezent si Alzheimer.

2. Berea numai buna pentru rinichi

Un alt foarte cunoscut avantaj al berii este si curatarea rinichilor, exact ca un aspirator. Studiile pe care le voi prezenta aici au descoperit ca un consum normal de bere scade dramatic riscul apariţiei pietrelor la rinichi cu 40%. In plus, bautura stimuleaza si rinichii, sau mai bine spus mecanismul lor, ca urmare a substantelor pe care aceasta le contine. 

Studiul despre care vorbim e destul de complex si a fost intreprins in Finalanda, pe mai mult barbati care au avut un consum rezonabil de bere si a dovedit ca scade riscul aparitiei pietrelor la rinichi de pana la 40%.

Doctorul Tero Hirvonen de la Institutul de Sănătate Publică din Helsinki, cel care a condus studiului, ne atentioneaza totusi ca acest rezultat benefic descoperit sunt rezultatul a mai multor ingrediente pe care le contine berea, adica a unui cumul de astfel de elemente, care le presupune atat pe cele naturale, cat si a cantitatii ridicate de apa a acesteia.

„Studiul vine să aducă o confirmare ştiinţifică unor obiceiuri, să le spunem, mai degrabă populare. Este binecunoscută recomandarea de a bea bere pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi. Iată însă că există şi dovezi ştiinţifice în acest sens, aşa că iubitorii berii au un motiv în plus de bucurie. În mod evident însă având grijă să nu depăşească limitele unui consum de bere moderat”, a spus Corina Zugravu, preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Alte articole pe aceeasi tema: 

http://topwines.ro/ce-este-berea/

http://beeruniversity.ro/2017/01/21/2-se-apropie-vara-si-ar-trebui-sa-bem-bere-de-ce/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: BERE Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.