Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
A avut loc un eveniment realizat de Wine and Streetfood Festival la Palatul Parlamentului in perioada 20-22 aprilie (in premiera, pentru prima oara!).  Premiera? De ce? Pentru ca Palatul Parlamentului  nu prea primeste astfel de evenimente dedicate vinului, in interior, cu atat mai mult nu ofera in general un eveniment ...
Citește mai mult
Prolectus
Ferma viticola este chiar o idee super buna de afacere. De ce? Haideti sa ne expunem argumentele mai jos. Cererea este in primul rand foarte mare, mult prea mare, mai ales ca se cauta vinurile de calitate, nu posirci! In mod special trebuie sa va folositi de fondurile europene, cu ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
A avut loc un eveniment realizat de Wine and Streetfood Festival la Palatul Parlamentului in perioada 20-22 aprilie (in premiera, pentru prima oara!).  Premiera? De ce? Pentru ca Palatul Parlamentului  nu prea primeste astfel de evenimente dedicate vinului, in interior, cu atat mai mult nu ofera in general un eveniment ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

NEGRU DE DRĂGĂȘANI

Pasăre rară, un vin din soiul NEGRU DE DRĂGĂȘANI de bună calitate! Dar la AVINCIS ne aflăm chiar în domiciliu. Aici, chiar aici, s-a creat, în Drăgășani, unirea dintre NEGRU VÂRTOS și SAPERAVI. 35% din volumul total a fost lăsat la învechit în butoaie noi de stejar din Franța timp de 14 luni, iar restul cantității a fost păstrată în rezervoare metalice speciale. Iar de anul trecut, vinul a fost lăsat la învechit în sticle.

NEGRU-DE-DRAGASANI-1

NEGRU-DE-DRAGASANI-2

NEGRU-DE-DRAGASANI-3

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: Vinuri Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.