Alira.ro | Datini de vinBorsec-Romaqua Group BorsecIubesc Vinul Romanesc
Daca esti un mare pasionat de vinuri si ai multe sticle de vin, pentru care pur si simplu nu ai loc in frigiderul tau normal, acela de "basic", atunci inseamna ca deja te-ai gandit daca nu cumva ar trebui sa-ti iei un frigider. Mai exista si alte accesori din aceasta ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Vinalcool Argeș, producătorul de oțet, vinuri și alcool sanitar care apartine antreprenorului roman Marian Drăgușin, a anuntat ca a incheiat perioada de 7 ani, in care fusese in insolventa si ca-si va relua activitatea, in mod normal, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori București. Conform acestui ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
AVINCIS
Turismul viticol in Romania creste din ce in ce mai mult, prinde vlaga, iar asta se poate observa cel mai bine in numarul cramelor careu au fost construite, special pentru turisti ca sa vina si sa incerce noi vinuri, noi experiente si de a lua la pas podogriile acestora. Avem cu ...
Read More
MALTA TRAVEL
Daca nu ai ce face intr-o zi de vineri si i-ai promis iubitei ca o duci undeva, intr-un loc frumos si te tot bate la cap sa o faci, pai atunci are topwines.ro o idee: de ce sa nu o duci la castelul de cioco? Nu, glumesc, nu e chiar ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Rețetă specială de vin roșu fiert

Dupa cum am promis in articolul DE IERI, azi va vom spune o reteta secreta de vin rosu fiert, de Jamie Oliver, una foarte buna care merita incercata. INGREDIENTE + MOD DE PREPARARE. Am zis ca mai intai va prezentam beneficiile vinului rosu fiert si de ce e bine sa beti pe zi 1-2 pahare, iar acum va spunem si cum sa puneti in practica notiunile!

Ingrediente:

  • 750 de mililitri de vin roşu
  • 180 de mililitri de apă
  • 100 de grame de zahar brun
  • 15 boabe piper negru
  • 15 cuisoare
  • 1 băţ de scorţişoară lung ( mai multe opţional pentru servit)
  • doua stelute de anason
  • coji subţiri de lămâie pentru decor

Cum o facem:

Puneti vinul, apa, baţul de scorţişoară, piperul şi zaharul într-o oală. Daca nu vreti sa puneti zahar, atunci utilizati miere de albine dar pusa numai dupa ce vinul s-a racit putin. Toate ingredientele se pun pe foc mediu până când se încălzeşte şi începe să formeze bule mici pe marginea oalei.

Dupa care turnati în căni din sticlă transparentă, alaturi de o coaja de lămâie şi o bucată dintr-un băţ de scorţişoară.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: lifestyle, Vinuri Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 5245 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.