Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Pogdoria de la Crama Pietroasele este incredibil de roditoare! Pe lângă numeroasele medalii pe care le-a câștigat la diferite concursuri renumite din lume, de curând au mai primit încă 3 medalii. Acestea au fost decernate în cadrul Concursului Internațional de Vinuri de la București. Au participat la acest concurs 900 ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
jacob‘s, creek, lillet, jacobs
În plină vară, să ne răcorim cu un vin. Și, apropo de MARILE RELAXĂRI, SĂ NE RELAXĂM cu un vin. Nu oricare, ci unul de calitate. Iar aici aveți de ales între: ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
corteva
malta, turisti romani
La această oră, Malta se află în așteptarea turiștilor români. Și românii se întreabă: de ce să mergem mai departe de Europa, de ce să plătim mai mulți bani, atunci când nu e cazul? Și, pe bună dreptate, când în Malta situația epidemiei de coronavirus este sub control, iar numărul ...
Read More
MALTA TRAVEL
Pogdoria de la Crama Pietroasele este incredibil de roditoare! Pe lângă numeroasele medalii pe care le-a câștigat la diferite concursuri renumite din lume, de curând au mai primit încă 3 medalii. Acestea au fost decernate în cadrul Concursului Internațional de Vinuri de la București. Au participat la acest concurs 900 ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

GoodWine dezvoltă GoodWine Academy

Între 22 și 24 noiembrie, la Romexpo, în pavilionul B1, se va organiza a 24-a ediție GoodWine – Bucharest Wine Fair, unul dintre cele mai diverse târguri de vinuri din țară. An de an, aceștia reușesc cu succes să se reinoveze. Precum în anii trecuți, vizitatorii vor putea încerca diverse vinuri de la cele mai importante crame din țară și din străinătate. Cu siguranță și în 2019 cramele vor veni cu noutăți și vor fi lansări de noi vinuri.

Fiind un târg de vinuri cu target apentru profesioniștii din industria viniviticolă, dar și pentru pasionații/interesații de vinuri, la Goodwine oricine poate participa! Pentru persoanele care doresc să învețe mai multe despre vinuri și despre cum se degustă corect un vin, pot participa la platforma Good Wine Academy în care sunt incluse, precum în anii anteriori, module de inițiere. Cursurile vor fi ținute de profesioniști din domeniu, cunoscători și cu experință, de la care ve putea afla despre tedințele actuale, dar și alte informaționale importante pentru cunoștințele tale.

„Cu fiecare ediție ne străduim să rafinăm GoodWine, să dezvăluim vizitatorilor cât mai mult din efortul și pasiunea aflate în spatele vinurilor de top. Începând cu ediția 23, din primăvară, am introdus ,,Social Area”, o zonă de activări dedicată experienței interactive cu vizitatorii (muzică live, lounge, activități reacreative), iar la ediția 24 lansăm un nou proiect de suflet – ,,GoodWine Friends”. Acesta se dorește a fi o comunitate a profesioniștilor din industria vitivinicolă, o platformă de comunicare rapidă si țintită, dar și un instrument de socializare în interiorul (comunității) industriei.

De asemenea, am creat și ,,TechLounge”, care este o zonă dedicată profesioniștilor, unde vor avea loc prezentări pe teme de marketing și comunicare, în mod special despre digital și new media, dar și despre tehnologie și agricultura de precizie în contextul schimbărilor climatice.

Am dezvoltat, de asemenea,  ,,GoodWine Academy”, pilonul educațional al proiectului, prin diversificarea cursurilor de inițiere. Această misiune educativă ne-am asumat-o de la ediția anterioară, în urma studierii nevoilor publicului, din ce în ce mai interesat de cultura vinului. La GoodWine îmbinăm tradiția cu inovația, alăturăm crame și soiuri cu tradiție cu viziuni și experiențe moderne ale producătorilor, având ca scop final atragerea de noi categorii de public”, explică CEO GoodWine, Andreea Păunescu.

În 2019, GoodWine oferă o secțiune specială pentru spumante, și anume spațiul Bubble Glam. Vizitatatorii vor avea “de înfruntat” o Bibliotecă de Spumante, în cadrul căreia vor avea loc degustări autentice, persoana cu ideea fiind Eduard Jakab, care va fi și prezentatorul serii, vorbind despre mai multe soiuri de struguri folosite în producția de vinuri, metodele de vinificare, modul corect de servire și de pairing a spumantelor.

„Când este vorba de lifestyle, România adoptă trendurile internaționale. Este valabil și pentru spumante. Am depășit faza în care acest produs era consumat doar cu ocazia aniversărilor sau de Revelion. Spumantul și-a exstins zona de acțiune, de la vacanță și întâlniri romantice și până la mic dejun-uri opulente. Tot mai mulți producători români au introdus în portofoliu această licoare magică, iar la GoodWine veți descoperi o parte dintre acestea”, a spus Diana Pavelescu, wine ambassador #VindinRomânia.

Cursurile GoodWine Academy aduc și mai multe noutăți ediția aceasta. Descoperiți lumea vinurilor împreună cu Diana Pavelescu – Good Wine Ambassador, care face parte din echipa de traineri, la care s-a adăugat Simona Mardale (organizator WineMark – prima conferință internațională dedicată vinului din România), Silvia Palașcă (creator de conținut) și somelierul internațional Eduard Jakab. Un curs extrem de divers, dar care va aborda în special tema vinurilor spumante și cupajele și modul lor de formare.

PROGRAM:

  • Vineri, 22 noiembrie: 16:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 23 noiembrie: 11:00 – 20:00
  • Duminică, 24 noiembrie: 11:00 – 20:00

Prețul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar oricare din zilele de weekend este 49 de lei/zi/pers și include acces în zona de expoziție, food court, social area cu diferite activități și degustări gratuite, iar pentru toate cele 3 zile este 99 de lei.

Biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro sau de pe www.iabilet.ro/retea. Mai multe informații puteți obține aici:  www.goodwine.ro.

Filed in: business, Evenimente, Vinuri Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2020 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.