Borsec-Romaqua Group Borsec
le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Prolectus
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
Havana Club Romania
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
elada, eterna and fascinanta, ammouliani, grecia
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS La noutățile sezonului, trecem aceste vile! Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
USAMV BUCUREȘTI: Toamna horticolă universitară În campusul USAMV București, s-a deschis, oficial, TOAMNA. Da. Anotimpul. Adică, mai clar: s-a dat drumul la toamnă, nene. Asta a început firește, luni 3 octombrie, acum vreo două-trei săptămâni, o dată cu debutul anului universitar. Dar a început, în egală măsură, și TOAMNA HORTICOLĂ UNIVERSITARĂ, ...
Read More

MOU TAI. ȘI MISTICA MOUTAI. BAIJIU 😀

MOUTAI este mai mult un mit decât o băutură, putem spune și așa. Mai mult o legendă decât un mit și o băutură, sau o băutură plus o legendă la pachet. În primul rând, pare mai misterioasă decât prevede legea. 🙂

(CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU)

Ni s-a revelat/Ni se dezvăluie arta complicată a producției Moutai, unde tehnicile străvechi sunt fin acordate pe ritmurile naturii. De la cereale selectate până la turnarea finală, fiecare pas onorează tradiția și excelența. Gustă armonia meșteșugului și a timpului în fiecare înghițitură.

Dezvăluind mistica Moutai: de la sticlă la sticlă, asistă la moștenirea jiang-aroma care definește o adevărată capodoperă.

Înalță-ți festinul cu Moutai, un Baijiu chinezesc cu arome complexe care se potrivesc perfect cu preparate rafinate, fructe de mare și deserturi.

Legenda spune că în munte se ascunde băutura fină. Vrei să mi te alături în misiunea mea/noastră?

Producția de Moutai trece de obicei printr-o perioadă de fermentare urmată de multiple runde de distilare și un proces de îmbătrânire pe o perioadă îndelungată. Poți ghici cât durează să pregătești o sticlă de Moutai pentru piață?

Pe 17 mai, China Moutai Tasting Night a debutat în vibrantul oraș Bangkok. Participanții au fost tratați cu un sortiment rafinat de băuturi Moutai, completat de preparate delicioase inspirate de Moutai, oferind un gust autentic al Chinei în Thailanda.

(MoutaiNews)

Filed in: Brand, Producatori Tags: , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 8457 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.