Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Vești bune: (re)vin ploile !!! Protecția viței de vie cu pachetul Zorvec™ Zelavin® Bria Conform prognozelor meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie și Hidrologie din România,  în perioada imediat următoare vom avea două perioade cu precipitații local însemnate cantitativ, primul în intervalul de timp  19-20 mai, iar următorul între ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Karathane™ Gold 350 EC- protecție sigură împotriva făinării la vița de vie și castraveți Fainarea vitei de vie produsa de agentul patogen Uncinula necator a fost observata prima data in tara noastra in anul 1851 iar de atunci s-a extins continuu ajungand astazi sa fie prezenta in orice plantatie de ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
corteva
destinatie sigura, malta, pret de vacanta
Malta, destinația ideală pe timp de pandemie Molima nu a avut șanse pe tărâm maltez MALTA este insula în care îți poți petrece pe timp de pandemie cel mai bine vacanța. Pentru că în Malta nu a fost decât un singur CAZ (cu totul întâmplător) de român contaminat cu COVID, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Astfel cum am promis, dragi pasionați de vinuri, revenim cu noi informații despre salonul de vinuri REVINO, care, în urmă cu ceva timp, anunțasem că fusese amânat din cauza contextului actual privind pandemie cu COVID - 19. Din fericire pentru noi toți, organizatorii au reușit să se pună de acordu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Prince Stirbey amână fiesta de 1 mai

O vestă tristă a venit din partea Cramei Știrbey, după ce aceștia au anunțat că anul acesta evenimentul pentru iubitorii de vin se va amâna! Una dintre cele mai frumoase zone din țară, Oltenia, cu ale sale dealuri, care cresc și coboară în zare, pe măsură ce te apropii din ce în ce mai mult de râul Olt și, implicit, de peisajul pitoresc în care este amplasată Crama. 

Deci, dragi iubitori de vin, vinurile noastre de la Drăgășani, cunoscute pentru calitățile lor în toată țara, mai ales pentru vinurile roșii vor trebuie să ne mai aștepte.

Motivul este evident, nu cred că trebuie să-l mai menționăm: coronavirus. Din nefericire, COVID-19 a afectat toață țara și toate activitățile.

Iată, mai jos, mesajul acestora redat în integralitate:

Stimați prieteni,

în agricultură – mai ales în viticultură – suntem expuși în permanență impredictibilității naturii. În fiecare an, natura ne confruntă cu reguli noi de joc: evoluții meteorologice neașteptate, atacuri ale bolilor sau ale dăunătorilor, în momente în care nu avem arme la dispoziție. Încercăm să ne adaptăm, folosind pregătirea și experiența echipei noastre.

În acest an, natura ne-a prezentat un jucător nemaiîntâlnit. Pregătirea cea mai bună și experiența cea mai îndelungată nu pot să ne ajute. Noi toți trebuie să ne retragem din anumite zone ale terenului de joc.

Astfel, deocamdată trebuie să renunțăm la întâlniri cu iubitorii vinului Știrbey. Nu putem să vă invităm la o degustare de vinuri la Drăgășani sau la un pairing de vinuri cu creațiile bucătarului unui restaurant din București, Piatra Neamț sau Timișoara.

Și regretăm din toată inima că nu vă putem invita nici la aniversarea Cramei Știrbey, de 1 Mai.

Dar ne consolăm amintindu-ne cu mare bucurie de serbările noastre de 1 Mai, din ultimii 16 ani: de întâlniri cu un număr mare de prieteni, care a crescut din an în an, de lansări de vinuri noi, de degustări verticale și orizontale pe terasa cramei, de discuții încinse, povești amuzante, momente mișcătoare, muzică și dans, și nu în ultimul rând, de vremea minunată din fiecare an.

Cu fiecare 1 Mai, cu ajutorul donațiilor dumneavoastră, am împărțit bucuria noastră cu cei mai nevoiași. Dorim și în acest an să împărțim bucuria amintirilor noastre frumoase cu cei care suferă cel mai mult în perioada actuală de izolare, fiind supuși restricțiilor mai severe: vârstnicii.

Vă invităm să strângem împreună donații cu ajutorul vinului nostru: începând de astăzi, până la data de 1 mai, din valoarea fiecărei comenzi de vin pe care o plasați vom dona 10% către asociația „Serviciul de Ajutor Maltez în România“, care derulează diferite programe pentru vârstnici, mai ales programul „Masa pe roți“, care asigură zilnic mese calde pentru vârstnici săraci și singuri.

Și astfel noi toți ne vom putea întruni de 1 Mai, prin gândurile noastre, la un pahar de vin din Drăgășani!

Ileana și Jakob Kripp

www.stirbey.com

Filed in: Evenimente, Vinuri Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2020 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.