Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Timișoreana a încheiat un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal, devenind sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României. În acest fel, Timișoreana, cea mai iubită bere din România și berea românească cu cea mai îndelungată tradiție merge mai departe și continuă să-și întărească susținerea, arătând că îi pasă ...
Citește mai mult
corteva
Prolectus FGCR
Cum se intampla in tara noastra si nu numai, in ultima perioada a avut loc o creștere a interesului consumatorilor pentru produsele autohtone, adica cele realizate de producătorii locali. In pas cu aceasta noua miscare a pietei, Mega Image a decis sa urmeze si in acest an, pentru al șaselea ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Timișoreana a încheiat un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal, devenind sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României. În acest fel, Timișoreana, cea mai iubită bere din România și berea românească cu cea mai îndelungată tradiție merge mai departe și continuă să-și întărească susținerea, arătând că îi pasă ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016 a apărut!/Apare o nouă piață de desfacere

Acum cateva zile am reusit sa lansam REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE editia de Vara 2016! Am mai trecut impreuna, cititorii nostri, prin inca un an! 🙂 Despre ce vorbim in aceasta editie? Despre o noua piata de desfacere, o parte, alta despre specialistii in procesul de vinificatie – in mare. Noua piata o reprezinta cea de CIDRU. Iaca, a venit si vremea berilor artizanale, dupa ce, multa vreme, a fost epoca berilor de masa, pentru toata lumea. BEREA MASS-MARKET cucerise puterile depline in stat. Si, treptat-treptat, s-a mers spre un mai mare rafinament al gusturilor/si diversitate, berile speciale castigand teren in fata berilor “uniforme”. Este ULTIMA FITA. De fapt, ea nu mai este demult o fita, ci o nisa care se extinde vizibil si consistent (productia si consumul de cidru din Europa si Romania adica). Fiind introdusa de un gigant al berii, ea a prins rapid si bine acum aproape 2 ani. Cine consuma cel mai mult cidrul? Targetul juvenil, desigur – lucru vizibil cu ochiul liber. Cifrele de afaceri cresc considerabil de la an la an pentru antreprenorii din domeniu, noua piata bucurandu-se de o popularitate crescanda.

Deja am putea spune ca BEREA si CIDRUL sunt acum ca Goliat si David. Dar peste 5 sau 10 ani, daca ascensiunea cidrului continua, lucrurile nu o sa mai fie la fel. Am putea ajunge ca PIATA CIDRULUI sa ocupe un loc comparabil cu PIATA CAFELEI (sau CEAIULUI, ENERGIZANTELOR etc.). O gasim in mai multe forme pe piata (deocamdata): mar, para, fruncte de padure. O tarie alcoolica foarte ponderata il plaseaza la bauturile foarte accesibile.

Revista poate fi cumparata prin intermediul operatorilor nostri, INMEDIO, si costa 24 de lei. In partea de jos puteti vedea copertile revistei! 🙂

COPERTI DRINKfood 2016 comprimat-page-001

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016

COPERTI DRINKfood 2016 comprimat-page-002

REVISTA TOP DRINKFOOD&LIFESTYLE ediția de Vară 2016

Filed in: Analiză, Top Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2019 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.