Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc
apa aquatique, bere albacher, apa minerala borsec
AQUATIQUE: ATÂT DE PURĂ ÎNCÂT E PENTRU BEBELUȘI! Se poate spune, prntr-o butadă, că, dacă bebelușii ar putea vorbi, ei ar cere, neîndoios, apă AQUATIQUE. dE CE? pENTRU CĂ O APĂ PURĂ, OLIGOMINERALĂ, atât de bună, încât le este indicată/dedicată chiar și lor. ALBACHER, LA RECE Despre bere se spune ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Diageo, care este numarul 1 global pe piaţa de băuturi alcoolice premium, a realizat o tranzactie prin care si-a cedat 19 branduri din fondul său de comert firmei americane Sazerac, contra 550 de milioane de dolari. Obiectul vizat sunt brandurile Diageo, respectiv: Seagram’s VO, Seagram’s 83, Seagram’s Five Star, Myers’s, ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
Evenimentul “Degusta Italia” de pe 20 noiembrie (azi), organizat de către Agenția Italiană de Comerț Exterior sub patronajul Ambasadei Italiei în cadrul programului celei de-a Treia Săptămâni a Bucătăriei Italiene în Lume, vrea sa promoveze în tara noastra produsele italienești de calitate superioara din categoria food&wine. F.A.P.I., Frantoi Artigiani e ...
Read More
MALTA TRAVEL
VINVEST, impreuna cu Asociația de Cultură și Promovarea Vinului VINVEST, va organiza in ziua de marți, pe data de 4 decembrie 2018, la ora 11.00, o conferința de presă ce pregateste evenimentul „Vintest 2018- VIN LA EXPO! Iubesc vinul românesc”. Salonul este dedicat promovării soiurilor românești de vin, cu ocazia Centenarului Marii ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti expodrink.ro

Șampania ne îmbată mai rapid. Iată explicația.

Trebuie sa fi consumat cel putin o data un pahar de Prosecco. Haideti, nu ma mintiti. Ati observat, insa, ca va ametiti mai rapid de la un pahar de acest gen, decat de la un pahar de vin rosu normal? Va explicam si cauza, bazata pe un studiu.

Sa va amintim ce inseamna Prosecco: vin alb italian, care poate fi sec sau extra sec, fiind un fel de sampanie, dar o varinata mai ieftina a ei. Indiferent ca vorbim despre spumante sau frizzante (care nu e atat de acidulat ca primul), ambele trebuie puse la racit, inainte de consumare, putand fi folosite ca un aperitiv sau ca vin pentru oricare dintre mese. Avantajul principal este ca nu fermenteaza in sticla si tocmai de asta se bea cat mai rapid. Are 11-12% concentratie de alcool.

Astfel, dupa cum bine stiti, multe femei indragesc vinul, dar, din pacate, le cam imbata prea repede. Motivul principal ni-l dezvaluie un studiu facut de un medic de la Universitatea din Surrrey, Marea Britanie, care dovedeste ca această băutură isi duce la capat misiunea intr-un mod ciudat (aceea de a te ameti). Tocmai de asta e si atat de scumpa.

Dr Ridout a aflat că persoane care au consumat şampanie au ajuns la starea afrodisiaca cu o viteza mai mare fata de cei care au avut în pahar alcool simplu. Acelasi proces a mai avut loc peste o săptămână, participantilor, insa, li s-au oferit un alt fel de băutura, de aceasta data. Cei care avusesera şampanie au avut acum alcool fără bule, iar restul şampanie. Rezultatul nu s-a schimbat, tot sampania a fost cea care si-a facut cel mai rapid efectul

Recomandarea principala daca vreit sa beti un pahar de sampanie, dar sa nu va imbatati prea rapid, consumati dintr-un pahar cu gura mai largă. Astfel, bulele vor disparea mult mai rapid, iar alcool nu va mai ajunge atat de rapid in sânge.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: Alcool, Vinuri Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2018 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.