Borsec-Romaqua Group Borsec
google ads safety report
În 2024, Google a eliminat peste 5,1 miliarde de reclame înşelătoare și a blocat difuzarea sau a restricționat difuzarea de reclame pe mai mult de 1,3 miliarde de pagini. Google face public Google Ads Safety Report 2024, raportul său anual privind siguranța în publicitatea online, care evidențiază progresele realizate de ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Prolectus
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
Havana Club Romania
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
USAMV BUCUREȘTI: Toamna horticolă universitară În campusul USAMV București, s-a deschis, oficial, TOAMNA. Da. Anotimpul. Adică, mai clar: s-a dat drumul la toamnă, nene. Asta a început firește, luni 3 octombrie, acum vreo două-trei săptămâni, o dată cu debutul anului universitar. Dar a început, în egală măsură, și TOAMNA HORTICOLĂ UNIVERSITARĂ, ...
Read More

Via și grătarul

Grătarul e un motiv bun, in final, pentru a te aduna sa mananci, nu? Mai ales ca acesta a devenit un fel de activitate inerenta romanilor la capitolul alimentatie. Acuma, de ce scriu acest articol? Pentru ca desi merge atat de bine cu vinul orice e ars pe gratar, sa stiti ca nu e deloc sanatos.

Ganditi-va ca, de exemplu, 200 de grame de carne, praparată la grătar, la cărbunii incinsi, reprezinta echivalentul cantităţii de gudron din 10 pachete de ţigări. Asa ca…din nefumator devii fumator. Daca nu ma credeti intrebati orice chimist, si la fel va va raspunde.

Mai mult, daca utilizati anumite feluri de lemn sau anumiti cărbuni, este si mai nesanatos totu, din cauza modului in care au fost realizati.

  • Cum poti pregati carnea intr-un mod sanatos

Insa, avem si o veste buna: te putem scapa de aceste consecinte negative.

Din nefericire, cea mai nesanatoasa carne e cea preparata la cărbuni, cu toate acestea, poti dimiua efectul daca folosesti lemn de esenţă tare. Efectul negativ este si mai mult redus daca utilizezi coceni de porumb. Cel mai greu este cu o coardă de viță de vie, dar si ea este o optiune.

Aceasta din urma o pueti lua de la viticultori, deoarece ei se lipsesc de el, pentru a creste producția de struguri. Ideea principala in discutie este de a scadea cat mai mult posibil cantiatea emisa de gudron.

De asemenea, in cazul in care ai ideea sau folosesti uleiul la început de grătar, pentru a ajunge pe carne mai rapid, sa stii ca nu se va intampl asta, deoarece arderea abia a inceput si este mult prea devreme pentru asa ceva.

Filed in: Vinuri Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2025 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.