Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Pe 10 iunie a avut loc evenimentul WineMark – prima conferinţă internaţională din România dedicată celor care doresc să descopere realizările remarcabile ale profesioniştilor şi ale celor cu experienţă în domeniul marketingului, comunicării şi educaţiei în industria vitivinicolă. Este evenimentul în care puteţi învăţa de la oamenii cu experienţă tehnici ...
Citește mai mult
corteva Prolectus FGCR
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania va incepe in cateva zile, in acest weekend, pentru a patra ediție la București, după ce a avut loc si anul trecut, la Cluj. Evenimentul organizat in 2019 va fi cel mai mare si important de pana acum, prevazand 90 de producători ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania va incepe in cateva zile, in acest weekend, pentru a patra ediție la București, după ce a avut loc si anul trecut, la Cluj. Evenimentul organizat in 2019 va fi cel mai mare si important de pana acum, prevazand 90 de producători ...
Read More
MALTA TRAVEL
Pe 10 iunie a avut loc evenimentul WineMark – prima conferinţă internaţională din România dedicată celor care doresc să descopere realizările remarcabile ale profesioniştilor şi ale celor cu experienţă în domeniul marketingului, comunicării şi educaţiei în industria vitivinicolă. Este evenimentul în care puteţi învăţa de la oamenii cu experienţă tehnici ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

1000 DE CHIPURI

Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in tancuri din inox alimentar deoarece acestea nu afecteaza organoleptic produsul finit.

vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare

In cazul vinurilor rosii, se practica o macerare-fermentare timp de 3-4 saptamani la temperaturi intre 20 si 28 grade Celsius pentru o extractie optima a culorii, aromelor si taninilor. Vinul rezultat cu fermentatia alcoolica finalizata sau pe final va fi separat de boabe si tras in tancuri pentru finalizarea fermentatiei malolactice ce va face vinurile mai catifelate, onctuoase.

Filed in: Producatori, Vinuri Tags: , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2019 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.