Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Mormantul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu
corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Prolectus
rafinament, eleganta frantuzeasca, nou aperitiv: LILLET, cupaj de vinuri fine, lichioruri din citrice
Tradiția artizanilor francezi este chiar păstrată vie LILLET. Poate, la început, a părut un nume exotic. Mai târziu, lumea s-a învățat cu eticheta însorită pe rafturile supermarketurilor. Și putem spune că s-a învățat chiar repede. La prima vedere, el degajă, cu siguranță, ceva din eleganța cu care ne-au obișnuit francezii ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More
MALTA TRAVEL
În una dintre cele mai mari regiuni vitivinicole din țară va exista un muzeu care va transmite vizitatorilor săi istoria vinului din  România și nu numai. Consiliul Județean Vrancea  a anunțat că are aceste proiect pe lista de realizări până îm 2022. Clădirea unde exista înainte Tribunalul Vrancea, din Focșani, ...
Read More

BERE DE CASĂ

Tocmai in ziua de ieri am terminat ultimul articol al nostru despre modul magic de facere a berii (CLICK AICI PT A VEDEA). Cu ocazia aceasta, in urmatoarele doua articole m-am gandit sa vorbim despre cum sa faceti si voi bere. Pana la urma, de ce nu? De ce sa nu puteti face, daca vreti si puteti? Prin urmare, haideti sa continuam pe acelasi subiect articolele noastre:

Prima reteta
Mai intai, trebuie sa luati un obiect in care puteti turna 20 l. In acest vas, adaugati, prima data, 16 l de apa de izvor (dar poate si alta, desi este mai recomandat astfel), apoi puneti 500 gr de zahar, 240 de gr de orz prajit si, in final, 50 gr. de flori de hamei, ori, o alta optiune este si conul de hamei.
In al doilea pas, trebuie sa lasati ceva deasupra vasului sau obiectului respectiv si lasati asa sa fiarba timp de doua ore.
Dupa ce ati lasat sa fiarba mai mult timp, urmeaza strecurarea cu ajutorul unui tifon lichidul format. Acuma lasati-l afara pana se raceste, mai puneti 30 gr drojdie de bere, dar, atentie, sa fie calup si sa fie tocat bine inainte. In acest punct, incepeti sa amestecati bine tot.
Lasa totul deoparte o zi intreaga.
Urmatoarea zi incepi sa pui berea in recipiente de 0,5 l, tot cu ajutorul unei palnii si prin cateva staturi de tifon. Atentie sa nu se tulbure. Cel mai bien ar fi sa nu torni in recipient pana cand acesta e plin, lasa cativa centimetri liberi.
Si dupa aceasta operatie, bagati in recipiente dopuri sau capsule, dupa care asezati-le in lighean (sau ceva asemanator cu acesta), cu dopul orientat in jos.
De asemenea nu uitati ca recipientele sa fie lasate undeva in pivinita sau intr-un spatiu racaros (dar sa nu fie frig rau) si puneti-l acolo in jur de o saptamana.
PRESUPUNAND ca a trecut perioada necesara de atunci, va duceti rapid in pivinita si bagati o bere rapid, ca sa vedeti si voi munca voastra! 😀
Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

https://topwines.ro/?p=9345&preview=true

http://topbrands.com.ro/motivele-pentru-care-chiar-ar-trebui-sa-incluzi-berea-in-dieta-ta/

Filed in: BERE Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 8471 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.