Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc
Foarte usor! Conteaza, in primul rand, daca doriti sa cumparati un vin PENTRU consum sau PENTRU delectare! Sa stiti ca e o mare diferenta, atat de pret, cat si de calitate (logic). Apoi, depinde si IN CE MOMEMENT dorim sa-l deschidem, precum şi de CU CINE esti la masa. „Producătorii ...
Citește mai mult
Prolectus FGCR
Diageo, care este numarul 1 global pe piaţa de băuturi alcoolice premium, a realizat o tranzactie prin care si-a cedat 19 branduri din fondul său de comert firmei americane Sazerac, contra 550 de milioane de dolari. Obiectul vizat sunt brandurile Diageo, respectiv: Seagram’s VO, Seagram’s 83, Seagram’s Five Star, Myers’s, ...
Read More
Pernod Ricard, conviviality creators
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
Evenimentul “Degusta Italia” de pe 20 noiembrie (azi), organizat de către Agenția Italiană de Comerț Exterior sub patronajul Ambasadei Italiei în cadrul programului celei de-a Treia Săptămâni a Bucătăriei Italiene în Lume, vrea sa promoveze în tara noastra produsele italienești de calitate superioara din categoria food&wine. F.A.P.I., Frantoi Artigiani e ...
Read More
MALTA TRAVEL
VINVEST, impreuna cu Asociația de Cultură și Promovarea Vinului VINVEST, va organiza in ziua de marți, pe data de 4 decembrie 2018, la ora 11.00, o conferința de presă ce pregateste evenimentul „Vintest 2018- VIN LA EXPO! Iubesc vinul românesc”. Salonul este dedicat promovării soiurilor românești de vin, cu ocazia Centenarului Marii ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti expodrink.ro

Înființează o fermă viticolă!

Ferma viticola este chiar o idee super buna de afacere. De ce? Haideti sa ne expunem argumentele mai jos.

Cererea este in primul rand foarte mare, mult prea mare, mai ales ca se cauta vinurile de calitate, nu posirci! In mod special trebuie sa va folositi de fondurile europene, cu ele reusiti sa puneti o afacere pe picioare.

Mai ales ca pornesti deja cu un avantaj, faptul ca vinurile romanesti au dobandit o anumita imagina foarte pozitiva in lume, pentru gustul de calitate, soiurile profund originale, cu denumire de origine controlata, de asta suntem bine cunoscuti, alaturi de Franta, Spania, Italia, Germania sau Portugalia, adica cei mai importanti producatori si exportatori de vin.

Crama Garboiu este o afacere de familie infiintata in anul 2005 si fabrica vinuri cunoscute in Europa si cultiva soiuri originale si crescute cum trebuie.

Este localizata in comuna Cotesti, loc ales special pentru conditiile climatice foarte bune si pentru solul plin de minerale, nemaiintalnit in partea de Sud-Est a Romaniei. Cultiva soiuri de vita-de-vie autohtona, cum sunt Sarba, Plavaie, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Feteasca Neagra si internationale cum ar fi Sauvignon Blanc, Riesling Italico, Muscat Ottonel, Merlot, Cabernet Sauvignon sau Pinot Noir.

Crama a fost construita in perioada 2005-2006, dupa ce au folosit fonduri SAPARD, pe aproximativ 250 de hectare de teren. In 2009 patronul a mai decis sa ia niste fonduri FEADR prin Masura 123,  lucru care i-a permis sa dobandeasca ultimele dotari din domeniul viticol, cu tehnologii moderne de procesare a strugurilor, doua prese, vinificatoare pentru fermentarea controlata a mustului, centrala si rezervoare de frig, un sistem de pasarele si utilaje pentru filtrarea si conditionarea vinului.

Fondurile europene au oferit posibilitatea de a creste capacitate de stocare de peste 2.000.000 litri de vin, iar sectia de vinificatie primara a inceput preluarea a mai bine de 3 mii de tone de struguri pe campanie de vinificatie.

Vinificatia primara are 2 linii de procesare a strugurilor, una pentru struguri albi, cealalta pentru struguri rosii, si poate prelucra pana la 30-35 de tone de struguri pe ora.

In 2017 strategia cramei a fost de a vinde cel mai mult vinuri la sticla si mai putine cele cu ambalajele de tip bag-in-box.

“Anul 2017 a fost un an al schimbarilor pentru Crama Girboiu. Inca din ianuarie ne-am propus adaptarea strategiei de vanzari si directionarea ei catre vanzarea de vin in sticla, in detrimentul ambalajelor de tip bag-in-box, care reprezinta peste 30% din totalul cifrei de afaceri”, a mai spus Livia Girboiu, executiv manager in cadrul Cramei Girboiu din Vrancea.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Filed in: Brand, business, Vinuri Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 7425 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.