Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest
Timișoreana a încheiat un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal, devenind sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României. În acest fel, Timișoreana, cea mai iubită bere din România și berea românească cu cea mai îndelungată tradiție merge mai departe și continuă să-și întărească susținerea, arătând că îi pasă ...
Citește mai mult
corteva
Prolectus FGCR
Cum se intampla in tara noastra si nu numai, in ultima perioada a avut loc o creștere a interesului consumatorilor pentru produsele autohtone, adica cele realizate de producătorii locali. In pas cu aceasta noua miscare a pietei, Mega Image a decis sa urmeze si in acest an, pentru al șaselea ...
Read More
Havana Club Romania
berea, apa minerală. mare preț
De la apă pornesc toate. De la apa cea mai pură. Pentru că tocmai de aia vor ieși bune berele, de la apa de izvor. Apa de munte este cea mai bună băutură sau ingredient principal. Orice ar zice unii, alții, tot apa rămâne băutura băuturilor ...
Read More
AVINCIS
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Timișoreana a încheiat un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal, devenind sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României. În acest fel, Timișoreana, cea mai iubită bere din România și berea românească cu cea mai îndelungată tradiție merge mai departe și continuă să-și întărească susținerea, arătând că îi pasă ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

VINARTE, UN BRAND ROMÂNESC DE SUCCES

BrandStory

–  Interviu cu COSTEL CAINAMISIR, de la VINARTE 

De când lucrați pentru VINARTE, domnule COSTEL CAINAMISIR – și ce înseamnă acest lucru, efectiv, pentru dumneavoastra?
Lucrez în Vinarte din 14.04.2003, deci de mai bine de 10 ani. Vinarte este a doua familie pentru mine, o parte din sufletul meu este aici, am văzut cum creşte, cum se dezvoltă zi de zi, aşa cum îmi văd copilul (am un baiat care a împlinit 10 ani).

COSTEL-CAINAMISIR_1De ce consideraţi ca putem spune, apasat, ca VINARTE este un brand?
Un brand este pâna la urma o imagine solida, consistentă, a calităţii, dar şi garanţia permanentă a respectării promisiunii făcute clienţilor. De aceea Vinarte este un brand, mai mult, un brand românesc de succes!

Dacă ar trebui să aducem în discuție un paradox, nu e un paradox ca, poate, PRINCE MATEI este mai cunoscut decât VINARTE?
Mona Lisa este creaţia lui Leonardo da Vinci. Toti stiu de pictură, creatorul este câteodata în umbra. Prince Matei este copilul Vinarte, un simbol al gândirii noastre, ne bucurăm că este foarte cunoscut şi iubit.

COSTEL-CAINAMISIR_2Cum l-ați întâlnit pe domnul Sergio Faleschini?
Pe domnul sergio Faleschini îl cunosc de la începutul activităţii mele în Vinarte.

Cum vedeți echipa actuală de la VINARTE? Poate fi socotită “piesa-forte” a brandului?
Echipa Vinarte are o evoluţie similară pieţei de vin din România. Îşi adaptează structura conform tendinţelor şi solicitărilor actuale (precum o trestie care se apleaca în vânt, rezistă şi zâmbeşte în ziua de mâine).

Cum arată profilul NEDEEI, cea mai noua creație din brandul VINARTE?
Vinul Nedeea este nascut din dorinta de a oferi bucurie românilor. este de fapt spiritul nostru, plin de viaţă, cu emoţii şi sentimente multe, cu arome proaspete şi cu dorinţe de a trăi intens, pasional. Este pe scurt, românul din fiecare.

Novac, Negru de Drăgășani şi Fetească Neagră: cum se comportă toate aceste trei împreună, în primul „assemblage” cu puternic specific românesc?
Ţara în care fluviile, câmpiile şi munţii îşi unesc forţele, ţara în care Oltenia, Muntenia, Transilvania, Ardealul, Moldova, au un singur numitor comun, România, este casa în care Nedeea s-a născut ca o familie cu doi fraţi (Novac, Negru de Drăgăşani) şi o soră (Feteasca Neagră) care se ajută şi se iubesc deopotrivă.

Ce moment a fost cel mai important în cariera dumneavoastră?
Momentul în care am fost numit director comercial şi momentul în care Prince Matei 2001, a primit medalia de aur la “Concurs Mondial du Merlot” în 2009, la Lugano, Elveţia. Am simţit emoţiile la intensitate maximă, am simţit medalia şi pe gâtul meu. Dacă după 10 ani încă mai fac parte din familia Vinarte, atunci probabil că cel mai important moment în cariera, a fost sosirea mea în Vinarte.

Sâmburești, Vila Zorilor/Dealu Mare, Stârmina, care loc va este cel mai drag? Şi de care terroir vă simţiţi cel mai legat?
Sâmburesti – Olt, este locul în care simt sângele cum curge mai repede prin vene, sunt şi voi rămâne mereu Oltean!!

Filed in: Top Tags: , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

OXYGEN
© 2019 topwines.ro. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Webdesign by Mihail Galatanu.